Kevin Lyons van de Melview Lodge in Longford bericht over het vissen op witvis in het gebied rond Longford…

12 september 2018 | door myleskelly Kevin Lyons van de Melview Lodge in Longford bericht over het vissen op witvis in het gebied rond Longford… Bert en Ronald met hun vangst van 228 pond aan brasem.

Bert en Ronald met hun vangst van 228 pond aan brasem.

De Nederlandse sportvissers Bert en Ronald waren voor de eerste keer in Ierland en ze hadden besloten om bij ons te verblijven in de Melview Fishing Lodge in Longford. Nadat ze aangekomen waren, bezochten we direct enkele viswateren waarvan ik dacht dat ze geschikt waren voor hen om te bevissen. Ze besloten om direct het eerste water dat ik ze toonde voor een aantal uren te gaan bevissen en later die avond werd de stek alvast voorzien van lokvoer.

Mooie zeelt voor Bert en Ronald bij hun eerste vistrip naar Ierland.
Mooie zeelt voor Bert en Ronald bij hun eerste vistrip naar Ierland.

De daaropvolgende dagen en het feit dat er op wateren steeds voorgevoerd werd, leverde mooie vangsten aan brasem en zeelt voor ze op. Ze visten met diverse aascocktails op een afstand van 27 meter. Ze namen ook twee dagen de tijd om een tocht door Ierland te maken, waarna ze als commentaar gaven dat het een prachtig land was met schitterende uitzichten en vriendelijke mensen.

Een brasem van 5,6 pond zwaar voor Ronald.
Een brasem van 5,6 pond zwaar voor Ronald.

Bedankt voor het uitstekende gezelschap deze week mensen en ik hoop jullie binnenkort terug te zien.

ALLE VISSEN ZIJN ONBESCHADIGD TERUGGEZET.

#CPRsavesfish

Kevin Lyons
Melview Lodge

Maak een reservering

Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, Co. Longford, Ierland
Tel.: +353 (0)43 – 33 – 45061 Mobiel: +353 (0)87 – 268 7441
E-mail: info@melviewlodge.com Web: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim 30 jaar ervaring in het vissen in Ierland en laat je bij aankomst graag de verschillende wateren in de omgeving zien en hij vertelt je ook welke wateren het meest succesvol bevist kunnen worden in de periode dat je bij hem verblijft. Kevin kan ook aas voor je bestellen, zodat het klaar ligt bij aankomst. Gasten van Melview kunnen gratis gebruik maken van de 17 voets Ierse visboten (je hoeft alleen te betalen voor de benzine) en Kevin is je graag behulpzaam wanneer er op bepaalde wateren voorgevoerd dient te worden. Kaarten en andere informatie rondom het vissen zijn eveneens beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.