Luke Aston, schipper van de Clare Dragoon, is terug op het water na een lange winter…

Lipvis.
Lipvis.

27 april: De eerste dag terug op het water. Veel koolvis en pollak aanwezig. Geen zwaargewichten maar wel vissen met gewichten tot ruim vijf pond. Maar een of twee makrelen, maar wel enkele lipvissen.

John Dory of zonnevis.
John Dory of zonnevis.

28 april: De omstandigheden waren prachtig vandaag en er was al meer makreel aanwezig. Het water is nog steeds koud en je moest hard werken voor een goede vangst. Toch was er voldoende vis aanwezig en het was mooi om weer een John Dory (zonnevis) aan boord te zien.

Leng.
Leng.

29 april: Het eerste weekend van het seizoen is achter de rug. Prachtig weer, er lijkt volop vis aanwezig te zijn, de kleine koolvissen lijken soms als gekken te azen. Onze eerste leng was van een mooi formaat en perfect voor de tafel. De makreel is nog nauwelijks aanwezig. Gisteren een paar, vandaag geen enkele.

Luke Aston
www.fishandstay.com

Ga vissen…

Clare Dragoon

De Clare Dragoon is een Lochin 366 die aangedreven wordt door een 650 pk motor, schipper Luke Aston vaart hiermee vanuit Carrigaholt, County Clare…

Op mijn website www.fishandstay.com zijn meerdere aanbiedingen te vinden en wanneer iemand interesse heeft om een trip samen te stellen, neem dan s.v.p. contact op. Ik ben ook op Twitter te vinden onder @fishandstay en ik probeer op mijn Facebookpagina www.facebook.com/CarrigaholtSeaAngling eveneens regelmatig nieuwe berichten te plaatsen. Neem contact op met Luke om een van de beste visserijen langs de Ierse kust te beleven.
Telefoon: +353 (0)65 – 9058 209 of +353 (0)87 – 6367 544
Email: lukeaston@eircom.net Website: www.fishandstay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.