Schipper Luke Aston meldt dat na de harde wind van maandag, dinsdag een veel betere dag was en dat ze weer naar de riffen konden gaan. De drift was geweldig en er werd veel vis gevangen. Enkele mooie lengen en pollakken waren het hoogtepunt, met kathaaien en congers wanneer ze voor anker gingen.

Een fraaie pollak.

 

Leng.
Pollak.
Kathaai.
Conger of zeepaling.

De volgende dag leverde een lange haaiendrift twee blauwe haaien op, evenals doornhaaien op de bodem. Eén doornhaai pakte zelfs het aas op 25 meter diepte boven 90 meter water!

Blauwe haai.
En de tweede.
Doornhaai.

Ga vissen…

Clare Dragoon

De Clare Dragoon is een LOCHIN 366 aangedreven door 650 pk motor, geschipperd door Luke Aston en opererend vanuit Carrigaholt, County Clare…

Ik heb een aantal aanbiedingen op mijn website www.fishandstay.com en als iemand geïnteresseerd is in het samenstellen van een reis, neem dan contact met mij op. Ook twitter ik vanaf de boot op @fishandstay en probeer ik mijn facebook pagina www.facebook.com/CarrigaholtSeaAngling vrij vaak bij te werken! Om een van de beste diepzeevissen in Ierland te beleven, neem contact op met Luke.

Tel.: +353 (0)65 – 9058 209 of +353 (0)87 – 6367 544

E-mail: lukeaston@eircom.net  Website: www.fishandstay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.