Er komen berichten binnen over een goede visserij vanaf de charterboten in het gebied rond Killybegs. Er is dit jaar veel makreel aanwezig, zodat er geen tekort is aan aas (en lekker eten!). Aan boord van de Fiona Tee werd er dan wel niet zo veel vis gevangen, maar de kwaliteit van de vangsten was uitstekend, met de nodige grote vissen tussen de vissen die aan boord kwamen.

Leng
Leng
Pollak

Op de Deep Blue, bericht schipper Adrian Molloy dat er veel makreel aanwezig is, daarnaast zijn er goede vangsten aan pollak, koolvis en gul, plus nog de nodige andere vissoorten.

Dubbel plezier.
Een mooie lipvis voor deze gast aan boord.
Pollak

Ga vissen…

Fiona Tee

33′ Interceptor, 300 pk Caterpillar.
Schipper: Michael McGettigan
Licentie: 961
Thuisbasis: Mullaghmore Operationeel gebied: Donegal Bay, binnen 50 km vanaf het land.

Geautoriseerde boot voor het vissen op blauwvintonijn

Notities: Met ruim 40 jaar aan ervaring in het zeevissen in Donegal Bay, brengen we je naar de beste locaties en garanderen we je de beste visserij die Donegal Bay te bieden heeft. De MV Fiona Tee is uitgerust met de nieuwste technologie, zodat al onze vischarters gemonitord kunnen worden, er wordt ook real time tracking geboden. De boot is ook voorzien van het nieuwste op het gebied van veiligheid aan boord.

Adres: Moneygold, Grange, Co. Sligo, Ierland.
Telefoon: +353 (0)87 – 2540 – 190
E-mail: info@killybegsfishingcharters.ie Website: https://www.killybegsfishingcharters.ie/

Deep Blue

Schipper: Adrian Molloy
Basis: Killybegs Operationeel gebied: In een gebied tot op 50 kilometer vanaf het vertrekpunt.

Notities: We kunnen je zo’n beetje de beste zeevisserij bieden die in Ierland te vinden is, dicht onder de kust of verder op zee, met de beste boten en de beste schippers.

Waar je interesses ook liggen bij het sportvissen, vanaf het vissen met ultralicht materiaal en het vliegvissen op grote pollak op de riffen, tot en met het slepend vissen op de hard vechtende tonijn, we doen alle moeite om het je naar de zin te maken! Dolfijnen- en walvistochten, tochten om het natuurschoon te bekijken, trips waarbij het dierenleven geobserveerd wordt, het is beschikbaar te midden van de meest spectaculaire landschappen van Ierland. Vissen op haai! Vissen op vleet! Tonijnvissen! Donegal biedt het allemaal.

Adres: Kilcar, County Donegal, Ierland
Telefoon: +353 (0)85 8567460
Email: adrian@tuna.ie Website: http://tuna.ie/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.