John Fleming bericht dat de visserij in het begin van het jaar langzaam op gang kwam, maar ze is nu goed op stoom gekomen en de mensen aan boord hebben meerdere goede vangsten weten te realiseren.

Alan Dartnel wist deze blauwe haai te vangen met een geschat gewicht van 90 pond.
Alan Dartnel wist deze blauwe haai te vangen met een geschat gewicht van 90 pond.
Michael Farrelly landde deze ruim 50 pond zware blauwe haai.
Michael Farrelly landde deze ruim 50 pond zware blauwe haai.

Declan Murphy met een fraaie vis van ruim 65 pond zwaar.Augustus en september zijn uitstekende maanden voor zowel het vissen op haai als op andere vissoorten in het westen, de watertemperaturen zijn in die periode optimaal en de vissen azen volop. John heeft nog enkele data beschikbaar in september en kan aan al je wensen tegemoet komen waar het gaat om een dag vissen op zee.

Ga vissen…

Om een dag vissen met John te boeken aan boord van de Brazen Hussy II, neem contact met hem op door te bellen met +353 (0)87 7571320.

Normaal gesproken duurt een dag op zee van 9.00 tot 18.00 uur, waarbij er uitgevaren wordt vanuit Rossaveal, Spiddal of Galway, afhankelijk van de vissoorten waarop gevist gaat worden. De riffen onder de kust kunnen binnen tien minuten bereikt worden, hier kan gevist worden op pollak, kabeljauw, leng, lipvis, conger en makreel. De riffen verder uit de kust liggen op een afstand van circa 45 minuten varen. De bodemvisserij op diverse roggensoorten, platvis en de gigantische vleet kan bereikt worden binnen een uur varen, zodat je er zeker van kunt zijn dat het grootste deel van de dag ook inderdaad aan het vissen besteed wordt.
Het seizoen voor de haai begint meestal eind juni en loopt door tot eind oktober, dit is de ultieme hengelsportervaring met hard vechtende blauwe haaien en haringhaaien die allemaal gemerkt en weer teruggezet worden. Er zijn diverse aanbiedingen beschikbaar voor een dag vissen met John Fleming.

Adres: Baile an tSagairt, Spiddal, Co. Galway, Ierland.
Telefoon: +353 (0)87 – 7571 320
Facebook: www.facebook.com/BlueSharkAngling

Blue Shark Angling Galway
Telefoonnummer John Fleming: +353 (0)87 – 7571 320

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.