Home hengelsport nieuws Goede visserij op ruwe haai in Sligo Bay

Goede visserij op ruwe haai in Sligo Bay

1120
0

De Ewings Sea Angling and Boat Charters bericht over een mooie visserij op ruwe haai in Sligo Bay. Bekijk hun verslag hieronder…

“We hebben recentelijk enkele mooie dagen vissen op ruwe haai beleefd. Er kwamen er twaalf bij de boot en er schoten er nog enkele los, de laatste keer dat we op deze vissoort gevist hebben. Een welgemeend ‘goed gedaan’ voor Ryan met name, die zijn eerste exemplaren wist te vangen. Zelfs de schipper wist er hier enkele te landen!!”

Er zijn ook mooie gullen aanwezig op dit moment, goed om ook die vissen hier te zien…

Ga vissen…

De Sea Star heeft Rosses Point, Sligo, als basis (tien minuten van de plaats Sligo met een plaatselijke busroute). Tot de aangeboden diensten behoren diepzeevissen, vissen boven riffen, haaienvissen (augustus-oktober) en ecotoerisme tochten. De trips kunnen aangepast worden naar de wensen van de groep en omvatten interessante prijzen voor trips van een halve dag, een hele dag of een avond voor groepen, individuen en kinderen. Hengelmateriaal is te huur aan boord en de schipper kan ook accommodatie regelen wanneer dit op tijd aangevraagd wordt. Cadeauvouchers zijn eveneens beschikbaar. Rondvaarttochten voor niet-vissers zijn eveneens mogelijk.

Adres: Rosses Point, Co Sligo, Ierland.
Telefoon: +353 (0)86 – 8913 618
Email: info@sligoboatcharters.com Website: www.sligoboatcharters.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.