Hengelsportcorrespondent Mick Flanagan van Midland Angling stuurde zijn nieuwsberichten over Derravaragh in…

Afgelopen zondag nam de ‘Bug uit Kilkenny’ contact op om te vragen of ik met hem en de jonge sportvisser Bob Doyle uit Carlow een dag wilde gaan vissen. Die uitnodiging nam ik graag aan en het was aangenaam om zelf eens een dag te vissen zonder dat ik me over de boot hoefde te bekommeren; Tommy had zijn Lung klaar liggen die aangedreven wordt door een Yamaha 40 pk buitenboordmotor. We beleefden enkele magische uurtjes en wisten meerdere mooie snoeken te landen. De twaalf jaar oude Bob Doyle deed volop mee en wist zijn persoonlijk record scherper te stellen met een vis van 107 cm, een vis met een gewicht van juist onder de achttien pond.

Bob Doyle met zijn persoonlijk record snoek met een lengte van 107 cm.
Bob Doyle met zijn persoonlijk record snoek met een lengte van 107 cm.

Het is duidelijk dat de foto van Bob en zijn vangst het gehele verhaal vertelt, met plezier keken we toe hoe Bob de grote vis drilde. Toen Bob even tot rust kon komen nadat we de vis gefotografeerd en teruggezet hadden, vertelde hij me dat hij met trillende benen de snoek had staan drillen. Een schitterende ervaring tijdens zijn eerste vistrip naar een viswater in de Midlands.

Michael Flanagan
Midland Angling

Maak een reservering

Midlands Angling biedt een topklasse service als visgids waarbij er diverse topwateren voor het vissen op witvis, snoek en forel aangedaan kunnen worden. Bezoekende vliegvissers hebben schitterende forellen weten te landen terwijl ze op pad waren met Midlands Angling Guides, snoekvissers wisten eveneens indrukwekkende vangsten te realiseren met diverse exemplaren zwaarder dan achttien pond. Tot de beste wateren behoren Lough Ree, Ennell, Owel, Lene, Mount Dalton en Glore Lake, om er enkele te noemen.

Michael Flanagan
Midland Angling
Visgids voor snoek en forel.

Telefoon: +353 (0)44 – 9348 969 of +353 (0)87 – 2797 270
Fax: +353 (0)44 – 9342 781
Email: mick@midlandangling.com Website: www.midlandangling.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.