Jacek Gorny heeft dit rapport geschreven over zijn recente vistrips.

Het was een prachtig weekend! Op vrijdag viste ik met Andrzej. We wisten enkele mooie snoeken en grote baarzen te landen. De grootste vis was een snoek van 100 cm. Op zaterdag viste ik met Ania en Slawek. De dag leverde veel grote vissen op! 100, 98, 96, 93, 92 en 91 centimeter, plus nog wat kleinere exemplaren.

Mooie snoek voor Ania.

En een voor Slawek.

Op zondag nam ik deel aan de Midland Pike Anglers viswedstrijd. Ik viste alleen in de boot, daar waar de meeste teams bestonden uit twee personen. Alleen de grootste snoek per boot telde mee in de wedstrijd. In mijn geval nam ik het op, met mijn boot met twee hengels, tegen teams die vier hengels uit hadden staan… Toch wist ik snoeken van 104, 100, 97, 96, 94, 90 en 88 centimeter te landen!

Helaas verloor ik de wedstrijd met een verschil van een halve centimeter… Ik eindigde dus op de tweede plaats. Toch een resultaat waar ik blij mee ben. Zoals je kunt zien aan de foto’s zijn de vissen nog steeds actief aan het jagen. Er zijn nog dagen beschikbaar wanneer je een dag mee wilt vissen op een van deze expedities. Grote Ierse snoek, forel en baars… Je kunt uitkiezen op welke vissoort je wilt richten.

Ga vissen met Jacek…

Telefoon: +353 (0)85 – 774 1578

Facebook: FishinginIreland.pl

Website: www.fishingireland.pl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.