Home hengelsport nieuws Goede visserij vanaf charterboten blijft in stand langs de kust van Clare

Goede visserij vanaf charterboten blijft in stand langs de kust van Clare

661
0

Sean Maguire bericht dat sportvissers aan boord van de Lady Gwen II enkele dagen met veel wind moesten doorstaan gedurende het weekend. Toch was de visserij erg goed te noemen op sommige momenten, tot de vissoorten die aan boord kwamen behoorden gul, pollak, wijting en Engelse poon.

Tegelijkertijd beleefden de gasten van Luke Aston aan boord van de Clare Dragoon een vergelijkbare sport. Ook zij wisten Engelse poon en pollak van een mooi formaat te landen, daarnaast konden er ook koolvis, horsmakreel, leng en haringhaai in het logboek genoteerd worden. Luke was ook de afgelopen dagen op zee en beleefde een prima visserij boven de riffen, waarbij er ook regelmatig haringhaaien opdoken, vooral wanneer er een andere gehaakte vissoort binnen gedraaid werd…

Ga vissen…

Sean Maguire – Lady Gwen II

Beleef jouw visavonturen aan boord van Séan Maguire’s Lady Gwen II, een Lochin 33 M265Ti Perkins charterboot die vaart tot vijftien mijl vanuit Kilbaha, Carrigaholt en Kilrush.

Of je nu de Atlantische Oceaan op wilt gaan voor een grote verscheidenheid aan vissoorten, waaronder diverse soorten haai, of in de delta wilt vissen op rog, conger, ruwe haai etc. Fishing Adventures kan je de visserij bieden waar je je zinnen op gezet hebt.

Telefoon: +353 (0)87 – 7508 758 of +353 (0)89 – 4431 182.
Email: fishadven@gmail.com Website: www.fishingadventures.ie

Clare Dragoon

De Clare Dragoon is een LOCHIN 366 die aangedreven wordt door een 650 pk motor. Luke Aston is de schipper en de boot vaart vanuit Carrigaholt, County Clare.

Hij heeft verschillende aanbiedingen staan op zijn website www.fishandstay.com en wanneer iemand interesse heeft om een trip samen te stellen, neem dan s.v.p. contact op. Luke twittert ook vanaf de boot onder @fishandstay en probeert ook zijn Facebookpagina www.facebook.com/CarrigaholtSeaAngling actueel te houden. Neem contact op met Luke om zo ongeveer de beste zeevisserij te beleven die Ierland te bieden heeft.
Telefoon: +353 (0)65 – 9058 209 of +353 (0)87 – 6367 544
Email: lukeaston@eircom.net Website: www.fishandstay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.