David Norman bericht over de zeebaarsvisserij in West Cork…
Andy P met zijn zeebaars.

19 augustus: Meer eerste vangsten aan fraai zilver, dit keer voor Andy P die de begeleiding goed in zich opnam, dit ondanks dat hij geen ervaring had met het vissen met kunstaas. Hij had ook de eerste redelijke weersomstandigheden van deze zomer en een complete bioluminescentie show op de visstekken als extra bonus, maar dat gaat zeker veranderen.

Brandon Hamber met zijn eerste zeebaars in Ierland, gevangen met kunstaas.

18 augustus: Beleefde een paar schitterende dagen in het begeleiden en gidsen van Brandon Hamber naar zijn eerste, met kunstaas gevangen, Ierse zeebaars. Zeer rustige omstandigheden en een grote hoeveelheid aasvis maakten het vissen niet eenvoudig, maar we werkten hard als team en de resultaten mochten er zijn.

15 augustus: We genieten van schitterende drils van pollak vanuit de kajaks terwijl we de zeebaarzen wat rust gunnen! In Clonakilty, Ierland.

West Cork Bass

David Norman is een visgids, met Clonakilty als basis, die zich richt op de vangst van zeebaars. Hij is gespecialiseerd in het gidsen en het geven van workshops rondom het vissen op zeebaars vanaf de kust.

Notities: Nu dat ik uitgebreid gevist heb op zeebaars (catch & release) langs de kust van West Cork en andere counties met zeebaars in Ierland, wil ik mijn ervaringen graag delen met andere, gelijk gestemde sportvissers. In de beste periode van het jaar, voor mij zijn dat de maanden juni tot en met september (afhankelijk van het weer kan het ook eerder of later zijn), begeleid ik andere sportvissers op een een-op-een basis bij het vissen met kunstaas op zeebaars. Ik kan diverse opties bieden rond de belangrijkste getijden, daaronder het vissen ‘s nachts, op een veilige en milieubewuste manier. De workshops die ik geef, helpen je om kennis en vertrouwen op te doen in het vissen op zeebaars.

Mobiel: +353 (0)85 – 8492 691
Email: westcorkbass@gmail.com
Facebook:
West Cork Bass
Website:
West Cork Bass
INSTAGRAM: westcorkbass

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.