Voor veel vissers betekent 15 februari het einde van de winter en de eerste dag van de lente. Het is Openingsdag op de grote westelijke meren en de sportvissers komen uit hun winterslaap, knipperen met hun ogen in het licht van een nieuw seizoen en hopen dat het een gedenkwaardig visseizoen wordt!

Het is al memorabel voor één sportvisser, Ian Turner, die op pad was met zijn vriend, visgids Jasper Mathews van Wild Atlantic Angling Experiences. Bij het vissen met pluggen kreeg Ian een mooie forel van 8,8 pond aan de haak, een prachtige Corrib-vis. De vis werd snel gefotografeerd voordat hij weer terug in het water ging. Goed gedaan Ian en Jasper!

Ian Turner met een prachtige Corrib ferox gevangen op de openingsdag van het seizoen 2023.

De jongens gingen weer terug op het meer na de traditionele eilandlunch en ik weet zeker dat er nog meer zijn bijgekomen. We hopen u meer verslagen van het meer te brengen zodra we die hebben, en horen graag van u wanneer u er bent geweest.

Over lunch op het eiland gesproken, de Cornamona Anglers deden het in stijl, bekijk de foto’s hieronder. (Waarschuwing: Niet naar beneden scrollen wanneer je honger hebt!)

Het gaat niet alleen om het vissen! Een gezamenlijke maaltijd en goede craic zorgen ook voor mooie herinneringen aan de openingsdag.

Ga vissen
Jasper runt Wild Atlantic Angling Experiences en biedt begeleide visreizen op maat aan voor zalm, forel en zoutwatervissen. Om een visreis met Jasper te boeken kunt u hem bellen op +353 (0)87 –  6031 975, of kijk op de nieuwe website: www.wildatlanticangling.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.