Jason Nash van de Bandon Angling Association bericht…

28/02 De Bandon is echt in staat om jaarlijks een aantal indrukwekkende vissen te produceren, zowel op het gebied van zalm als van forel. Deze fantastische forel werd gevangen door clublid Dariusz Kaminski en de vis was 67 cm lang. Wanneer je de conditie van de vis in aanmerking neemt, dan moet deze vis ruim zes pond zwaar geweest zijn, een forel van specimen formaat voor de rivier. De vis werd gevangen tijdens het vissen met kunstaas op zalm en de vis werd ook weer direct teruggezet omdat dit het reglement voorschrijft voor alle vismethoden buiten de vliegenhengel. Mooi gedaan Dariusz, dat is een vis van je leven!

Dariusz Kaminski met zijn 67 cm lange forel – CPRsavesfish – Vangst van de Week.
Dariusz Kaminski met zijn 67 cm lange forel – CPRsavesfish – Vangst van de Week.

De omstandigheden zijn op dit moment optimaal voor het vissen op zalm met de vlieg of met kunstaas. Er zijn tot het moment van schrijven nog geen voorjaarszalmen gevangen op de rivier.

Waterhoogte: 0,6 meter Curranure
Watertemperatuur: 11,5 graden Celsius

Ga Vissen…

De Bandon Angling Association heeft een gidsservice opgezet in samenwerking met Jason Nash, Peter Aspinwall en Phil Dewey. Gedetailleerde informatie is te vinden op de website en ze verheugen zich erop om bezoekers een memorabele dag te bezorgen. Dagvergunningen en clublidmaatschappen zijn eveneens beschikbaar.
Website: https://bandonangling.com/

Kilcoleman Fishery, Enniskeane, staat bekend om haar gastvrijheid. De eigenaren David en Patricia Lamb maken er veel werk van om hun gasten zich thuis te laten voelen. Eerdere bezoekers hebben de atmosfeer omschreven als ‘relaxed’ en de accommodatie als ‘gezellig’. Kilcoleman is het gehele seizoen ‘fly only’. Het vissen met kunstaas op zalm is echter onder bepaalde omstandigheden toegestaan. Op forel mag uitsluitend met de vlieg gevist worden.
Website: http://flyfishing-ireland.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.