Carrigaholt Sea Angling schipper Luke Aston besteedde een groot deel van de week aan het driftend vissen boven riffen om zijn gasten een constante visserij te kunnen bieden. Luke berichtte dat er makreel van een mooi formaat aanwezig is, deze worden in meer vangstrapporten gemeld en ze bieden hoop voor een prima visserij in de komende weken. Gasten van Luke wisten deze week een mooie variëteit aan vissoorten aan boord te brengen, waaronder leng, gul, pollak, kathaai en poon.

 

Ga Vissen…

Clare Dragoon

De Clare Dragoon is een LOCHIN 366 die aangedreven wordt door een 650 pk motor. Luke Aston is de schipper en de boot vaart vanuit Carrigaholt, County Clare.

Hij heeft verschillende aanbiedingen staan op zijn website www.fishandstay.com en wanneer iemand interesse heeft om een trip samen te stellen, neem dan s.v.p. contact op. Luke twittert ook vanaf de boot onder @fishandstay en probeert ook zijn Facebookpagina www.facebook.com/CarrigaholtSeaAngling actueel te houden. Neem contact op met Luke om zo ongeveer de beste zeevisserij te beleven die Ierland te bieden heeft.
Telefoon: +353 (0)65 – 9058 209 of +353 (0)87 – 6367 544
Email: lukeaston@eircom.net Website: www.fishandstay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.