De Tralee Bay Sea Angling Club doet verslag van hun eerste wedstrijd van 2023 gevist in het weekend…

Fenit

We hadden een enorme opkomst op een koude dag in Fenit. Maar ja, onze eerste wedstrijd van het jaar, de ‘John Lacey’ herdenkingswedstrijd, wordt altijd goed bezocht.

Junior winnaar Shan McMahon.

Er was niet alleen een fantastische opkomst voor de ‘John Lacey’ herdenkingswedstrijd, er werd ook geweldig gevist. Met één familie die domineerde. Na de resultaten zullen we een petitie starten om de naam van de pier te veranderen in McMahon pier!

Senior winnaar Paddy McMahon.

Het was geweldig om zoveel vissers te zien en vooral zoveel jonge vissers. Zoals Jack altijd zei: Junioren zijn de toekomst van de club. Foto’s van junior en senior kampioenen Shane en Paddy McMahon.

Beste rondvis van de dag en een algeheel derde plaats op de wedstrijd was Liz McMahon met deze mooie koolvis van 41 cm, een fraaie afronding van de buit aan prijzen voor het gezin.

Tralee Bay Sea Angling Club

Web: www.traleebaysac.org

Word lid van de Tralee Bay Sea Angling Club

Tralee Bay SAC is een bloeiende club van enthousiaste sportvissers – jong en oud, ervaren en nieuwkomers – met steeds nieuwe leden. We hebben een druk programma met wedstrijden aan wal en aan boord en het hele jaar door zijn er tal van sociale evenementen gepland. Tralee Bay is een gezinsvriendelijke, gastvrije club met een reputatie voor het promoten van de hengelsport en het aanmoedigen van nieuwkomers.

Lid worden kan niet eenvoudiger – neem gewoon contact met ons op via onze Contact pagina en laat je adres achter, dan sturen we je een aanmeldingsformulier. Geef ons ook je e-mailadres – vooral wanneer je vragen voor ons hebt. We horen vooral graag van jeugdvissers die willen profiteren van het clublidmaatschap. Voor meer informatie over het lidmaatschap zie hier – Lid worden van de Tralee Bay Sea Angling Club.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.