Milltown Lake heeft een reputatie hoog te houden waar het gaat om grote snoek. In 2018 startten ze met de vangst van een grote snoek (great big pike story) en dit jaar was het niet anders…

Op 27 december werd er gevist voor de jaarlijkse Castleblayney Anglers Christmas competitie. Sportvissers in alle leeftijden streden voor de Laugheran Cup op water dat hoger stond dan normaal. Een man wist de competitie op overtuigende wijze te winnen door het landen van een indrukwekkende vis.

De snoek van 32,6 pond voor Ronan Murray.
De snoek van 32,6 pond voor Ronan Murray.

Ronan Murray wist de eerste plaats voor zich op te eisen met een vis die de weegschaal tot 32,6 pond bracht. De tweede plek was voor Peadar O’Meallain met een fraaie vis van ruim achttien pond zwaar en de derde plek was voor John Rooney met een circa tien pond zware snoek.

De club wil iedereen bedanken die deel nam aan de competitie en die de club het afgelopen jaar ondersteund heeft. Ze wensen iedereen een gelukkig nieuw jaar en veel strakke lijnen in 2019.

Ga vissen…

Milltown Lough is te vinden ten noorden van Castleblaney, County Monaghan. Op het water wordt regelmatig bruine forel uitgezet met gewichten van gemiddeld een pond zwaar. Het forelseizoen loopt van 1 mei tot en met 30 september. Het snoekseizoen begint op 1 oktober.

Er zijn dagvergunningen beschikbaar en je kunt ook lid worden van de club. Stuur ze een bericht via de Facebookpagina voor meer informatie:https://www.facebook.com/Milltown-Lake-1453697991598121/

Neem contact op door een bericht te versturen naar hun Facebookpagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.