Milltown Lake hield haar jaarlijkse Kerstcompetitie op de 27ste december, waarbij jong en oud streden om de Loughran Cup. De dag begon koud met lichte vorst, maar omdat er al spoedig enkele schitterende vissen geland werden duurde het niet lang voordat de algemene stemming er zeer zonnig uit zag.

snoek, 24,3 ponds
Matthew Duffy met zijn persoonlijk record snoek, 24,3 pond zwaar, die hem de Loughran Cup en de Vangst van de Week opleverde.

De eerste plek was voor onze eigen Milltown Lake’s junior sportvisser Matthew Duff met een prachtige snoek van 24,3 pond, een persoonlijk record. Deze vangst werd nog meer bijzonder omdat hij hiermee de hoofdprijs van 250 euro wist te winnen.

snoek achttien pond zwaar.
Stephen Donaghy bereikte de tweede plaats met deze vis van achttien pond zwaar.

De tweede plaats was voor Stephen Donaghy met een prachtige vis van achttien pond zwaar, de derde plek ging naar Harry Hoyle met een eveneens prachtige vis van ruim zeventien pond!

Onze complimenten gaan naar alle deelnemers aan de competitie.

Ga vissen…

Milltown Lough ligt ten noorden van Castleblayney, County Monaghan. Op het water wordt veel bruine forel uitgezet met gewichten van gemiddeld een pond zwaar. Het forellenseizoen loopt van 1 maart tot en met 30 september. Het snoekseizoen gaat van start op 1 oktober.
Er zijn dagvergunningen beschikbaar voor dit water, deze komen op € 25.
https://www.facebook.com/Milltown-Lake-1453697991598121/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.