Het team van Guided Predator Angling verwelkomde vorige week de vaste bezoeker Raymond uit Schotland voor zijn jaarlijkse trip. De verwachtingen zijn altijd hoog bij Raymond wanneer hij komt om te zoeken naar monster snoek! Raymond is de huidige recordhouder voor Guided Predator Angling met een vis van 28 lb 1 oz./12.628 gram, hij heeft ook een aantal 20 lb+/achttien pond plus snoeken van vorige trips op zijn naam staan!

Raymond’s 115 cm lange vis.

Deze week zette hij de traditie voort en landde een snoek van 115 cm en verschillende kleinere vissen (die nog steeds een zeer goede gemiddelde lengte hadden!). De vis van deze week, die 24 lb 10 oz./11.080 gram woog, was eigenlijk een terugvangst van één van de klanten van vorige week, Jason, die dezelfde vis ving op honderden meters afstand van het punt waar Raymond de vis ving! Jason had gevist met zoon Calvin en het duo wist tijdens hun dagje uit acht vissen te landen, waarvan zeven boven de magische grens van 100 cm lang waren. In beweging blijven en het lokaliseren van aasvis was de sleutel tot het vinden van snoek met de hogere waterstanden van de laatste tijd.

Jason met dezelfde vis een week geleden.

Dus helemaal geen slechte weken voor Guided Predator Angling en nog meer bewijs dat door vis te vangen, ze goed te verzorgen tijdens het onthaken en ze dan ongedeerd weer vrij te laten, de vissen die we vangen een andere visser in de toekomst hetzelfde plezier kunnen geven (of in ieder geval kunnen ze paaien om te zorgen voor gezondere, duurzame visbestanden in de toekomst).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.