Vissend vanuit Union Hall, wist Tom Collins, schipper van de Loch an Iasc, de nodige haaien en vleten aan boord te brengen…

Haringhaai voorzien van een merk en gereed om teruggezet te worden.
Haringhaai voorzien van een merk en gereed om teruggezet te worden.

19 juni: Haringhaai en blauwe haai vandaag voor onze supergroep uit Belfast.

Een vleet van ruim 145 pond voor Michael Hennessey.
Een vleet van ruim 145 pond voor Michael Hennessey.

21 juni: Vandaag kwam er een vleet met een gewicht van ruim 145 pond aan boord voor Michael Hennessey. Daaarmee is het West Coast Trio gecompleteerd voor deze week: haringhaai, blauwe haai en vleet. Wat de dag nog mooier maakte, was dat er na dit trio een nog grotere vleet van meer dan 180 pond zwaar geland werd!

Enorm, monsterlijk grote vleet – 197 pond. Deze supervis levert de Loch an Iasc de Vangst van de Week op.
Enorm, monsterlijk grote vleet – 197 pond. Deze supervis levert de Loch an Iasc de Vangst van de Week op.

23 juni: Meer vleet vandaag, waaronder een prachtige vis van 161 pond voor Nick Ward.

Tom Collins
Loch an Iasc

Maak een reserving

SeaAnglingCharters.ie

De Loch an Iasc is een Fast Worker 36 die gebouwd is in Valentia en omgebouwd in 2005 onder toezicht van het ministerie voor het sportvissen op zee en het observeren van walvissen. De boot heeft de benodigde vergunningen en verzekeringen om met twaalf passagiers aan boord te varen en met de P5 licentie mag ze tot 30 mijl ver uit diverse havens de zee op gaan. De boot beschikt voor voldoende zitplaatsen in de kajuit zodat iedereen droog kan zitten en er is ook een toilet aan boord. De boot wordt aangedreven met twee Caterpillar 3126 motoren met een totaal vermogen van 700 Pk, zodat de sportvissers sneller op de stek zijn en de walvissen en dolfijnen langer geobserveerd kunnen worden. In 2014 investeerde Tom Collins in nieuwe elektronica en led-lampen voor nachtelijke haaientrips. Tom heeft in het verleden gemerkt dat veel licht ‘s nachts aasvis naar de boot lokt, hier komen vervolgens de grote rovers op af. Voor vistrips vanaf de Reen Pier in Union Hall, County Cork, neem je contact op met Tom Collins onder +353 (0)87 – 279 2983.

E-mail: info@seaanglingcharters.ie
Website: www.seaanglingcharters.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.