Het is een tijdje geleden sinds dat we hoorden van de Carrigaholt-schipper Luke Aston. Inmiddels is hij weer op het water te vinden en hij pakt het direct groot aan…

Pollak
Pollak

28 april: Voor het eerst weer op pollak en koolvis. Een snelle drift maar er is veel vis aanwezig.

Ben’s grote zeskieuwenhaai had een geschat gewicht van 810 pond en levert hem de Vangst van de Week op.
Ben’s grote zeskieuwenhaai had een geschat gewicht van 810 pond en levert hem de Vangst van de Week op.

2 mei: Het seizoen startte vandaag op indrukwekkende wijze! De tweede dag dat we op grote zeskieuwenhaai vissen en we wisten er ook een naast de boot te krijgen. De massieve vis van Ben Carter had een geschat gewicht van 810 pond. Hij beleeft een bijzondere maand!

3 mei: Geen grote zeskieuwenhaai deze dag, maar het was aangenaam vertoeven op het water en deze 13,5 pond zware kathaai kwam voor korte tijd aan boord.

13,5 ponds kathaai.
13,5 ponds kathaai.

Ga vissen…

Clare Dragoon

De Clare Dragoon is a een Lochin 366 die aangedreven wordt door een 650 pk motor, Luke Aston is de schipper en de boot vaart vanuit Carrigaholt, Co. Clare.

Ik heb enkele aanbiedingen op mijn website staan, www.fishandstay.com, wanneer er iemand geïnteresseerd is in het samenstellen van een vistrip, neem dan s.v.p. contact op. Ik gebruik ook Twitter vanaf de boot onder @fishandstay en ik probeer ook regelmatig mijn Facebookpagina www.facebook.com/CarrigaholtSeaAngling bij te werken. Neem voor een uitstekende visserij op diep water in Ierland contact op met Luke.
Telefoon: +353 (0)65 – 9058 209 of +353 (0)87 – 6367 544
Email: lukeaston@eircom.net Website: www.fishandstay.com

Grote zeskieuwenhaai.
Grote zeskieuwenhaai.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.