Er worden de laatste dagen mooie vangsten aan haai gemeld vanuit Galway Bay, met het rustige weer en het warme water ontstaan er ideale omstandigheden voor het vissen hierop. John Fleming, schipper van de Brazen Hussy II, bericht dat er dagelijks haringhaaien en blauwe haaien gevangen worden vanaf zijn boot. Op donderdag kwamen er vier haringhaaien en een blauwe haai aan boord, op vrijdag waren het nog eens twee blauwe haaien. Op de weg terug naar de haven op vrijdag werden ze verrast door een onweersbui, het leverde een mooie lichtshow op plus wat afkoeling na een warme dag.

Ook de zaterdag was opnieuw een schitterende, zonnige dag in het westen. Er werden opnieuw twee haringhaaien geland, terwijl er nog een bij de boot los schoot en bij drie andere runs kon de haak niet goed gezet worden – schitterende sport!

Een mooie blauwe haai voor deze jongeman.
Een fraaie haringhaai wordt naar de boot gebracht.

 

Attentie iedereen! Er is weer een haai in aankomst…

 

De komende twee maanden zijn er naar verwachting nog vele mogelijkheden om op haai te gaan vissen, dus geef John een belletje wanneer je het zelf ook eens wilt proberen!

Ga vissen…

Om een dag vissen te boeken met John aan boord van de Brazen Hussy II, kun je contact met hem opnemen op het nummer +353 (0)87 – 7571 320.

Een standaard dag betekent vissen vanaf 9.00 tot 18.00 uur vanuit Rossaveal, Spiddal of Galway, afhankelijk van de vissoorten waarop je je wilt richten. Het vissen op riffen onder de kust op pollak, gul, leng, lipvis, conger en makreel kan binnen tien minuten vanaf het vertrekpunt bereikt worden. De riffen verder uit de kust kosten zo’n 45 minuten varen. De bodemvisserij op ruwe haai, doornhaai, rog, kathaai, tarbot, schol en de gigantische vleet kan binnen een uur bereikt worden, zodat je gegarandeerd bent van vele uren vissen.
Het seizoen voor de visserij op haai begint eind juni en loopt door tot ver in oktober, deze visserij betekent de ultieme adrenalinestoot met hard vechtende blauwe haai en haringhaai; deze vissen worden alle gemerkt en weer teruggezet.
Er zijn diverse gecombineerde pakketten beschikbaar.

Adres: Baile an tSagairt, Spiddal, Co. Galway, Ierland
Telefoon: +353 (0)87 – 7571 320
Facebook: www.facebook.com/BlueSharkAngling

Blue Shark Angling Galway,
Telefoon John Fleming : +353 (0)87 – 7571 320

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.