Heropening na Covid: Corrib View Lodge

948
0

Corrib View Lodge
Het volgende bedrijf in deze serie is de Corrib View Lodge, een bedrijf dat bestaat uit een B&B en een visgidsenservice dat gerund wordt door Larry en Michelle McCarthy in Glencorrib, County Mayo. Met uitzicht over Lough Corrib, biedt het huis een warm welkom aan zowel sportvissers als niet-vissers. Het huis is echter het best bekend als een verblijf voor sportvissers, waarbij de gasten jaarlijks terugkeren om te genieten van de sportvisserij en van de gastvrijheid die geboden wordt. Larry is een ervaren visgids op Lough Corrib, jaarlijks brengt hij minstens 150 dagen door op het meer, en omdat ik recent met hem gevist heb tijdens een Caenis hatch, kan ik dit alleen maar beamen.

Zoals de meeste bedrijven in de toeristische sector, is ook de Corrib View Lodge de afgelopen maanden gesloten geweest vanwege Covid. Michelle en Larry hebben hard gewerkt om de B&B op 29 juni weer te kunnen openen, waarbij je er zeker van kunt zijn dat alle maatregelen voor wat betreft de gezondheid en de veiligheid genomen zijn. Nu dat dit alles gedaan is, hopen ze vanaf eind juni weer gasten te kunnen ontvangen.

Zomerse sport
In afwachting van de heropening, hebben ze een video uitgebracht die toont wat voor een fantastische zomerse visserij Lough Corrib te bieden heeft. Op dit moment is de Caenis hatch nog steeds in volle gang, wat een prachtige visserij in de ochtenduren mogelijk maakt wanneer de omstandigheden goed zijn. De sedge visserij zal deze maand goed van start gaan en de tweede hatch van meivliegen zal de komende weken ook de nodige actie opleveren. Hoewel Lough Corrib vooral bekend staat om haar visserij in de meivliegperiode, kan ook de zomerse sport er fantastisch zijn. Nu dat er weer grotere afstanden afgelegd mogen worden, waarom dan niet eens een verblijf geboekt bij de Corrib View Lodge, om te kunnen genieten van de schitterende sport die Lough Corrib te bieden heeft?

Een reservering maken
Corrib View Lodge wacht op je! Voor het boeken van de accommodatie en/of het vissen ga je naar de website www.corribangling.com, bel je met Michelle of Larry op het nummer +353 (0)93 – 31718, of stuur je een email naar thecorrib@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.