Home hengelsport nieuws forel Het vissen op de Loughs Conn & Cullin verbetert zich verder

Het vissen op de Loughs Conn & Cullin verbetert zich verder

735
0
Lough Cullin.

Philip Thornton bericht van de Loughs Conn & Cullin…

Lough Conn

Afgelopen week werd op Lough Conn de eerste zalm van het seizoen gevangen door sportvisser Michael Noone, de vis was ruim acht pond zwaar en werd gevangen tijdens het slepend vissen bij Castlehill.

Het forelvissen werd ook beter afgelopen week, diverse sportvissers profiteerden van een mooie dag op het water tijdens St. Patrick’s Day. Jim Kelly zette vier forellen terug bij het kasteel en een andere sportvisser wist in twee dagen tijd drie vissen te landen in Cloghans Bay, een forel van bijna twee pond zwaar was de grootste vis. Padraic Traynor melde dat hij vier vissen geland had die hij bij Bog Bay ook weer teruggezet had, de grootste vis was ruim een pond zwaar en alle vissen werden gevangen met buzzers. Ian Wise werd ook mooi beloond met drie forellen op Fiery Brown en Sooty Olive natte vliegen bij Bog Bay. Joe Quinn berichtte dat hij in drie dagen tijd vier forellen had weten te landen op Lough Conn, de grootste vis was ruim een pond zwaar.

Lough Cullin

Op Lough Cullin werden er vier forellen geland en teruggezet met buzzers door sportvisser Shane Gainley, de grootste was bijna twee pond zwaar.

Nu dat de vangstresultaten weer toenemen deze week, is de verwachting dat de komst van de ‘duckfly’ de visserij nog verder zal verbeteren in de komende weken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.