Het vissen wordt beter, boek een dag op een charterboot

260
0

Vissen met een charterboot is een geweldige manier om de kust te verkennen, waarbij je uitzicht krijgt op de kust en de verborgen geheimen die vanaf het land niet beschikbaar zijn. Het brengt je ook boven dieper water, meer gevarieerd terrein en, het beste van alles, grotere scholen vis.

Voor de nieuwkomer kan er veel te leren zijn, maar een goede schipper en een vriendelijke bemanning staan meestal klaar om je te helpen de weg naar de vis te vinden. Sterker nog, je hebt je eigen uitrusting niet nodig, want alles is aan boord, klaar voor gebruik. Gezinnen en vriendengroepen, maak hier een notitie van!

De gevorderde visser kan de tijd gebruiken om zijn vaardigheden te testen op soorten die hij niet tegenkomt vanaf pieren en stranden, of technieken gebruiken waarover hij alleen in tijdschriften en boeken heeft gelezen. De meeste schippers zijn behoorlijk bedreven vissers en de kennis die zij hebben over de vissen, hun gedrag en habitat is van onschatbare waarde.

 

Maar het beste van alles is het plezier dat je beleeft aan boord van een charterboot in Ierland. Eamon McGrattan van Malahide Charter Boats stuurde ons deze video die hij zojuist online heeft gezet. Het is moeilijk om ernaar te kijken zonder zelf te willen gaan vissen…

Ga vissen…

We hebben gegevens van bijna 100 charterboten verspreid over de hele kust van Ierland. Om meer te weten te komen, klik op een link…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.