Enkele leden van de Killybegs Mariners SAC hebben recentelijk een aantal stekken bevist, waarbij ze een productieve lentevisserij mochten beleven. Er zijn mensen die het geluk hebben dat er een goede visserij dichtbij hun huis ligt!

Clublid Gavin ging op zoek naar schol en werd beloond met een vis van clubrecord formaat.

 

Een fraaie Donegal schol voor Gavin.

 

De vis betekende een club record qua lengte voor deze vissoort.

Hoewel het de laatste tijd koud geweest is, was het weer toch voornamelijk droog en schitterende zonsondergangen begeleidden de visserij.

Zonsondergang op een prachtige plek in Donegal Bay.

Er was ook veel bot aanwezig voor Gavin en Cormac. Deze vissen zullen volop gaan azen na hun recente migratie voor het paaien en zouden een prima sport moeten bieden. Hoewel de twee een goede visserij mee maakten binnen vijf kilometer van hun huizen, zullen ze, net als veel andere mensen, blij zijn wanneer ze vanaf maandag verder weg hun geluk kunnen proberen! We kijken uit naar meer berichten van de club in het komende seizoen…

Een mooie bot, eentje van velen.

Ga vissen…

Mariners zeevisclub, Killybegs, County Donegal. De club runt kust- en bootcompetities en vistrips door geheel Ierland, aldus doen ze waar ze het meest van genieten. Je kunt contact met ze opnemen via www.facebook.com/mariner.sac.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.