David McEvoy heeft goed nieuws uit Delphi, waar een run van ‘spring salmon’ vorige week mooie vangsten opleverde, met zes gelande vissen.

Oliver Ross beet het spits af op de 12e met een vis van ruim negen pond zwaar op Finlough aan een Willie Gunn.

De volgende was Mauricio Gordillo op de 13e, met een vis van bijna zeven pond zwaar op de Horseshoe Pool, gevangen met een Delphi Collie.

De volgende dag had Seamus O’ Neill ook de jackpot in de Horseshoe en ook hij viste met een Delphi Collie en wist een mooie vis van twaalf pond zwaar te landen.

Dominic Breen-Turner kwam van het Isle of Wight, UK, en landde zijn allereerste zalm: een mooie vis van negen pond uit de Fin. Om het nog meer speciaal te maken, viste Dominic met een Cascade op een 100 jaar oude splitcane hengel van zijn grootvader.

Een andere visser die zijn eerste zalm ving was Elias Osterkorn uit Duitsland. Elias viste met een Willie Gunn en landde een vis van circa acht pond zwaar op het Finlough.

Tot slot kwam de gepensioneerde honkbalwerper Rick Porcello uit de VS langs en landde zijn allereerste zalm in de Rock Pool met een Sunray Shadow. En wat voor een eerste vis! 91 cm lang, beeldschoon, geschat op tussen de vijftien en zestien pond zwaar volgens de lengte-gewicht omrekentabellen. De vis werd weer vrijgelaten na een snelle foto, die ongetwijfeld binnenkort bij Rick thuis aan de muur zal hangen.

Rick Porcello met zijn prachtige, wilde, Delphi zalm van 91 cm lang.

Ga vissen…

Bij Delphi Lodge hebben we vele jaren ervaring met de timing van de beste runs van diverse vissoorten. Daarom hebben we een prijssysteem ingesteld dat vissen tegen een goede prijs mogelijk maakt en onze vissers laat weten wanneer ze de beste kans hebben om een spring salmon, een zomerse grilse of een Delphi zeeforel te vangen.

Delphi Fishery
Delphi Lodge, Leenane, Co. Galway, Ierland
Tel.: +353 (0)95-42222 Email: info@delphilodge.ie
Website: www.delphilodge.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.