Recente regenval maakte dat de Munster Blackwater hoog en bruin werd, maar nu dat de helderheid weer beter wordt, worden er ook weer meer zalmen gevangen…

zalm9 juni: Ger Fogerty wist een mooie vis te landen van de Kents op de Blackwater Salmon Fishery gisteren en Pete wist er deze morgen ook een te vangen. Glenda Powell bericht dat er veel vissen van een mooi formaat aanwezig zijn op dit moment.

De eerste zalm voor Erica Gerber.12 juni: Erica Gerber uit Zwitserland, ze is 77 jaar jong, wist haar eerste zalm ooit te landen op Fortwilliam Fishery’s Glenmore riviergedeelte deze morgen. Gary O’Shea, die de Blackwater Salmon Fishery beviste, wist op het gedeelte Kents een zalm van een goed formaat te landen, Geoff Mead verloor er een op hetzelfde gedeelte. Het water begint weer mooi helder te worden en sportvissers zien zalm springen op alle gedeelten.

Ferdi Rodregas – #CPRsavesfish – wint de Vangst van de Week.
Ferdi Rodregas – #CPRsavesfish – wint de Vangst van de Week.

13 juni: Ferdi Rodregas wist twee zalmen te haken op het Cable Island gedeelte, de grootste was een mooie, lange zalm van circa negen pond zwaar die nog enkele zeeluizen op haar lichaam had zitten. De vis werd teruggezet zodat ze haar reis voort kon zetten.
De omstandigheden op de Munster Blackwater worden omschreven als ideaal op de Fortwilliam Fishery. De vangsten gisteren bestonden uit een vis van zes pond voor Tim Luddy en een vis van tussen de tien en elf pond zwaar voor Claude Penning, hij werd gegidst door Chris Coad en viste met de vlieg. Hier werd ook de eerste grilse geland, een vis van ruim twee en een half pond zwaar voor Alwyn Moss op de Ellis beat, de vis werd teruggezet. Pete Davis was opnieuw in actie op de Blackwater Salmon Fishery en wist hier deze avond een mooie vis te landen. Op de Kents werd ook nog een vis verspeeld.

Ga vissen…

Blackwater Salmon Fishery
Contact Glenda Powell: Lismore, Co Waterford, Ierland.
Email:
info@blackwatersalmonfishery.com
Mobiel: +353 (0)87 – 2351 260 Telefoon: +353 (0)58 – 53929
Web:
www.blackwatersalmonfishery.com

Ballyduff Bridge Salmon Fishery
Contact Conie Corcoran:
Ballyduff, Co. Waterford, Ierland.

Tel.: +353 (0)58 – 60146
Mobiel: +353 (0)87 – 720 5690
Web:
www.blackwatersalmon.ie

Fortwilliam Fishery & Self-Catering Cottages
Fortwilliam Fishery, Glencairn, Lismore, Co. Waterford, Ierland.
Web: www.fortwilliamfishing.ie Email: info@fortwilliamfishing.ie
Tel.: +353 (0)87 – 8292 077 of +353 (0)58 – 75299

De Munster Blackwater…

Voor meer informatie over het zalmvissen op de Munster Blackwater kun je deze pagina bekijken met een opsomming van alle fisheries op de rivier.

Munster blackwater

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.