John Fleming heeft recentelijk meerdere haaientrips kunnen maken en één trip was met name memorabel voor de ploeg die het geluk om die dag de boot geboekt te hebben. Voor het tweede jaar op rij werd het bootrecord gebroken, met een haringhaai met een geschat gewicht van 330 tot 360 pond, “een absoluut indrukwekkende vis”, aldus John. De vis werd langszij gebracht door Thomas Markey – we zijn er zeker van dat hij hierna aardig vermoeid was!

Eamon McGrattan van Malahide Boat Charters was ook aan boord en ook hij ving zijn eerste haringhaai plus een fraaie blauwe haai. Tom Lynch wist tegen het einde van de dag ook nog een haringhaai te landen.

Enkele dagen later, na enkele rustige trips, begonnen de haaien weer te azen, waarbij er vier haringhaaien en een blauwe haai gevangen konden worden.

Het haaienseizoen is goed onderweg in Galway Bay.

Ga vissen…

Om een dag vissen te boeken met John aan boord van de Brazen Hussy II, kun je contact met hem opnemen op het nummer +353 (0)87 – 7571 320.

Een standaard dag betekent vissen vanaf 9.00 tot 18.00 uur vanuit Rossaveal, Spiddal of Galway, afhankelijk van de vissoorten waarop je je wilt richten. Het vissen op riffen onder de kust op pollak, gul, leng, lipvis, conger en makreel kan binnen tien minuten vanaf het vertrekpunt bereikt worden. De riffen verder uit de kust kosten zo’n 45 minuten varen. De bodemvisserij op ruwe haai, doornhaai, rog, kathaai, tarbot, schol en de gigantische vleet kan binnen een uur bereikt worden, zodat je gegarandeerd bent van vele uren vissen.
Het seizoen voor de visserij op haai begint eind juni en loopt door tot ver in oktober, deze visserij betekent de ultieme adrenalinestoot met hard vechtende blauwe haai en haringhaai; deze vissen worden alle gemerkt en weer teruggezet.
Er zijn diverse gecombineerde pakketten beschikbaar.

Adres: Baile an tSagairt, Spiddal, Co. Galway, Ierland
Telefoon: +353 (0)87 – 7571 320
Facebook: www.facebook.com/BlueSharkAngling

Blue Shark Angling Galway,
Telefoon John Fleming : +353 (0)87 – 7571 320

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.