Killybegs Fishing Trips bericht over een hartveroverende actie door blauwvintonijnen vanuit Donegal Bay.

Lees hun verslag hieronder…

Wat een dag op de blauwvintonijn! Het was gewoon mentaal vanaf het moment dat de haken in het water lagen. Na een kwartier kregen we een aanbeet maar de haak kon niet gezet worden en tien minuten later werden er twee tonijnen tegelijkertijd gehaakt. De eerste vis schoot na tien seconden los en de andere vis herhaalde dat kunstje 20 minuten later, dus helaas geen vis aan boord. Dan maar weer met één setje verder gevaren en de tweede uitrusting was net weer op orde gebracht toen er weer een vis gehaakt werd. Bijna werd er nog een tweede tonijn gehaakt, maar de tweede vis miste, maar we slaagden erin onze eerste vis van ongeveer 225 pond naar de boot te brengen.

Daarna gingen we weer aan de slag en zagen meteen een massieve tonijn vlak voor onze boeg… de vis werd niet gehaakt, maar 20 minuten later werd er weer een gehaakt en deze vis testte het materiaal echt tot het uiterste met verschillende runs. Maar na een geweldige dril kregen we de vis langszij en het was een veel grotere vis met een geschat gewicht van ongeveer 390 pond.

We visten nog een tijdje door maar hadden geen aanbeten meer, dus besloten de jongens vroeg terug te gaan. Niet slecht voor een halve dag vissen!

Ga vissen…

Fiona Tee

33′ Interceptor, 300 pk Caterpillar.
Schipper: Michael McGettigan
Licentie: 961
Thuisbasis: Mullaghmore Operationeel gebied: Donegal Bay, binnen 50 km vanaf het land.

Geautoriseerde boot voor het vissen op blauwvintonijn

Notities: Met ruim 40 jaar aan ervaring in het zeevissen in Donegal Bay, brengen we je naar de beste locaties en garanderen we je de beste visserij die Donegal Bay te bieden heeft. De MV Fiona Tee is uitgerust met de nieuwste technologie, zodat al onze vischarters gemonitord kunnen worden, er wordt ook real time tracking geboden. De boot is ook voorzien van het nieuwste op het gebied van veiligheid aan boord.

Adres: Moneygold, Grange, Co. Sligo, Ierland.
Telefoon: +353 (0)87 – 2540 – 190
E-mail: info@killybegsfishingcharters.ie Website: https://www.killybegsfishingcharters.ie/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.