Home hengelsport nieuws Irish Specimen Fish Report 2020 net gepubliceerd

Irish Specimen Fish Report 2020 net gepubliceerd

661
0

Specimen sportvissers uit Ierland en daarbuiten zullen blij zijn te vernemen dat het 2020 Irish Specimen Fish Committee Report nu online beschikbaar is.

De ISFC bericht dat:

Ondanks de COVID-19 pandemie hebben sportvissers in 2020 in de Ierse wateren weer honderden grote vissen weten te landen, aldus het zojuist gepubliceerde Irish Specimen Fish Committee Report.

Er werd een nieuw record gerealiseerd en er werden ruim 300 ongewoon grote exemplaren van diverse vissoorten gevangen door sportvissers op wateren in geheel Ierland. De belangrijkste vissoorten waren diverse haaiensoorten zoals de gladde haai en doornhaai, op het zoete water domineerden de snoek en de bruine forel. Alle vissen zijn geland, gewogen, gemeten en teruggezet.

Details van al deze vissen en de huidige Ierse recordvissen zijn te vinden in het Irish Specimen Fish Committee Report dat zojuist gepubliceerd is. Het Irish Specimen Fish Committee, dat ondersteund wordt door Inland Fisheries Ireland, is een onafhankelijk orgaan voor heel Ierland dat bestaat uit vrijwilligers en dat de vangsten en records varifieert van grote vissen, die gevangen worden door sportvissers op het zoete en zoute water.

Het rapport van het Irish Specimen Fish Committee is beschikbaar op de ISFC website: www.specimenfish.ie of op de website van Inland Fisheries Ireland: http://www.fisheriesireland.ie/. Gedrukte exemplaren zullen vanaf half mei beschikbaar zijn.

Sportvissers uit binnen- en buitenland zullen het rapport nauwkeurig lezen, alvorens een toekomstige visreis te plannen, met de hoop een grote vis te vangen in de Ierse wateren.

Voor verdere informatie, neem contact op met: William Roche, ISFC Secretary op +353 (0)1 – 8842 600. Email: william.roche@fisheriesireland.ie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.