De jeugdige sportvisser Brian Smyth nam onlangs contact met ons op om ons te vertellen over het succes dat hij heeft bij het vissen op Lough Ramor. Hij vist al vier jaar en is gespecialiseerd in het vissen op blankvoorn, brasem en baars.

Brian met een mooie brasem.

Voor elke witvisser die dit water wil bevissen, heeft Brian enkele van zijn favoriete methoden gedeeld. Voor brasem en voorn gebruikt hij de waggler aan de matchhengel, waarbij het haakaas op of net boven de bodem aangeboden wordt en hij gebruikt ook een voerkorf aan de feederhengel met lokvoer en zoete maïs. Voor baars geeft hij de voorkeur aan het vissen met een voerkorf gevuld met maden en heeft hij ook succes met klein, plastic kunstaas aan een lichte spinhengel.

Brian laat een fraaie, mooi getekende Ramor baars zien.

Hij vindt dat het donker gekleurde Sensas 3000 lokvoer, gebruikt naast zoete maïs en hennep, het beste werkt op deze stek, omdat het een sterke geur heeft dat de vis aantrekt en vasthoudt op de stek. Brian lijkt zeker succesvol met zijn methoden van vissen, die hij heeft uitgeprobeerd en getest met goede resultaten, we hopen in de toekomst meer te horen over zijn ervaringen bij het vissen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.