Jonge sportvissers in spe namen afgelopen weekend deel aan de eerste rondes van de NCFFI jeugdsessies. Ze visten gedurende twee dagen, met dag 1 op Ballyshunnock Reservoir en dag 2 op de Oaklands, waarbij Irish Bait and Tackle Limited het broodnodige aas sponsorde.

De focus voor deze sessies lag op het vissen met de vaste hengel en de jonge vissers kregen de technieken onder de knie op Ballyshunnock, waar het vissen op witvis een beetje traag verliep, om vervolgens de volgende dag op Oaklands te knallen en hier 230 kg karper te vangen… Aan de glimlach op de foto’s te zien, had iedereen het naar de zin. Zie de NCFFI Facebook pagina voor het volledige verslag en meer foto’s.

Wanneer je geïnteresseerd bent om mee te doen, dan nodigt het NCFFI jonge Ierse sportvissers, van beginners tot gevorderden, uit om deel te nemen aan een serie sessies rondom diverse dobbervistechnieken. Wat meer is, degenen die de ambitie hebben om mee te doen aan wedstrijden op het wereldpodium zullen samen kunnen vissen met degenen die al op het internationale toneel actief zijn, terwijl we proberen een groep vissers te vormen die door kunnen stromen naar het kampioenschapsniveau, met het oog op het samenstellen van teams in alle drie de leeftijdscategorieën voor de wereldkampioenschappen jeugdvissen in 2025. Degenen die nog niet klaar zijn voor het wereldpodium worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Celtic Cup in Schotland in oktober, waar we gemengde teams van verschillende niveaus opstellen om jeugdige sportvissers kennis te laten maken met sportvissen volgens internationale regels.

De sessies verplaatsen zich over het Ierse eiland en zijn beschikbaar op,
Gaulmoylestown Lake, 11 mei;
Ballyshunnock Reservoir, 8 juni;
Lough Scur Co. Leitrim, 20 juli;
Noord-Ierland (plaats wordt nog bekend gemaakt), 10 augustus.
Voorinschrijving alleen op https://www.ncffi.ie/youth-sessions/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.