Home hengelsport nieuws Kathaai, haring, koolvis en pollak voor sportvissers in Courtmacsherry

Kathaai, haring, koolvis en pollak voor sportvissers in Courtmacsherry

3255
0
Kathaai.
Kathaai.

Mark Gannon bericht vanuit Courtmacsherry…

19 februari: Gisteren hebben we in de baai gevist en hoewel de wind volgens de weersvoorspelling af zou nemen, stond er nog steeds een flinke deining en was het water troebel onder de kust.

Kathaai.
Kathaai.

We vingen volop haring, koolvis, wat pollak en, terwijl we voor anker lagen, enkele fraaie kathaaien.

Het weer wordt beter deze week en de getijdenverschillen worden minder groot, hopelijk kunnen we deze week verder de zee op om nog grotere vissen te vangen.

Kathaai.
Kathaai.

We hebben een speciale aanbieding tot het einde van mei, een complete charter voor € 390 op de maandagen en de dinsdagen; voor nadere informatie kun je bellen met +353 (0)86 – 8250 905.

Mark Gannon
Courtmacsherry Angling

Maaak een reservering

Het Courtmacsherry Sea Angling Centre is een van de belangrijkste sportviscentra van Ierland, het heeft het pittoreske plaatsje Courtmacsherry als thuisbasis, op circa 50 kilometer van de luchthaven van Cork, aan de kust van West Cork tussen de Old Head van Kinsale en het Seven Heads schiereiland. Onze speciaal voor dit doel gebouwde charter- en selfdrive boten bieden de zeevisser het ultieme aan veiligheid en comfort. Zeevissen in het gebied rond Courtmacsherry levert goede resultaten op zowel voor degenen die opstappen op charterboten, voor degenen die zelf liever met kleine boten de zee op gaan en voor de zeesportvissers die graag wrakken bevissen.

Website: www.courtmacsherryangling.ie
Email: csal@iol.ie

Telefoon: +353 (0)23 – 8846 427 of +353 (0)86 – 8250 905

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.