Chris O’Sullivan, The Inshore Angler, is terug met top tips en handige hints. Deze keer met enkele zeer duidelijk gepresenteerde video’s over het knopen van enkele essentiële montages voor het zeevissen – de ‘3 Hook Flapper’ en de ‘Over and Under Pennell Rig’. Vergeet niet om je te abonneren op het kanaal van Chris en om de video’s te ‘liken’.


3 Hook Flapper

Notities van Chris: De 3 Hook Flapper is de meest bruikbare en meest veelzijdige montage die we kennen. Het vormt de basis voor bijna elke wedstrijd- of zeevismontage en wordt ook wel paternostermontage genoemd. 60 lb hoofdlijn en 15 lb voor de zijlijntjes is een goed gemiddelde voor vrijwel elk type bodem in Ierland en de UK. Wanneer je eenmaal met meer vertrouwen vist met deze montage, dan kun je de montage aanpassen aan je persoonlijke wensen; een goed uitgangspunt is een 1,50 meter lange montage met zijlijntjes van 45 cm. Dit is gemakkelijk te werpen, mocht je het te lang vinden dan kun je een haak weglaten om het geheel in te korten.


Over and Under Pennell Rig

Notities van Chris: Dit is een montage die ik graag gebruik wanneer ik vis op rog en gul. Dit is een prima montage om het aas achter het lood goed aan de bodem te houden. Ik gebruik haken in een maat 1 voor de demo-montage, maar zou haken in de maten 2/0 en 4/0 gebruiken wanneer ik gebruik maak van grote aassoorten zoals krab, inktvis of makreelfilet.

The Inshore Angler…

Leer meer over Chris en de diensten die hij aanbiedt bij The Inshore Angler op:

https://www.facebook.com/InshoreAngler/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.