Kijk en Leer – Vind nieuwe visstekken op je eigen computer

719
0

Level 5

Terwijl we in Ierland allemaal aan huis gekluisterd zijn en je alleen kunt gaan vissen wanneer het water binnen vijf kilometer van je huis ligt, dromen we allemaal over die zomerdagen wanneer we de hengeltop in de gaten houden om geen aanbeet te missen en beginnen we met het plannen van vissessies later in het jaar. Of je nu steeds opnieuw dezelfde stekken bevist of een rugzak op je rug neemt en langs de kust op zoek gaat naar nieuwe stekken, een beetje onderzoek vooraf is altijd een goed idee.

Online onderzoek

James van Irish Angling Adventures is terug met een nieuwe video die hij online gezet heeft en deze keer is er geen vissen, een fraai landschap of actie in beeld. In plaats daarvan geeft hij ons inzicht in hoe zeevissers online kaartenbestanden kunnen doorzoeken op zoek naar visstekken, om zo een nieuwe vistrip te plannen – informatie die van onschatbare waarde is en waarmee het succes van een vistrip staat of valt!

How To Find Fishing Locations – YouTube

Abonneer en Volg

Wanneer je de video interessant vindt, ga dan naar het kanaal van Irish Angling Adventures op YouTube en click op de Abonneerknop om informatie over nieuwe video’s te ontvangen wanneer ze online gezet worden. Volg ze op Facebook, of ga naar hun account op Instagram hier.

Goed gedaan, James, we kijken ernaar uit om binnenkort meer content over zeevissen te zien!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.