Home hengelsport nieuws King’s Classic infodagen groot succes.

King’s Classic infodagen groot succes.

959
0

Er bestaat veel interesse om eind augustus deel te gaan nemen aan de in Ierland georganiseerde King’s Classic. Het bekende Ballinamore, in het prachtige graafschap Leitrim, zal van 31 augustus t/m 3 september 2020, het centrum vormen van deze 4-daagse, nu al, legendarische witviswedstrijd.

Deze wedstrijd kent een nieuw concept, dat optimale kansen biedt op veel vis op de visrijke meren van Leitrim. Er wordt gevist in acht sectoren van minimaal zes en maximaal acht hengelaars. Op die manier kunnen per water de beste stekken benut worden.

Om geïnteresseerde wedstrijdvissers te informeren over dit festival organiseert BBI-travel in samenwerking met Pierre Bronsgeest diverse infodagen in NL en B. Zaterdag 23 februari stond zo’n infodag op het programma bij Wout van Leeuwen in Vlaardingen.


Naast Pierre Bronsgeest waren ervaren Ierlandgangers Ron Stoorvogel, Arnout van de Stadt en Jack Valkenburg aanwezig om op al je vragen over de hengelsportmogelijkheden in Ierland antwoord te geven.

Als jij geïnteresseerd bent in deelname aan dit festival bekijk dan onderstaand filmpje eens waarin alle info die je nodig hebt over de King’s Classic voorbijkomt. Voor meer info over deelname kun je natuurlijk ook naar https://www.bbi-travel.nl/kings-classic surfen.

https://www.youtube.com/watch?v=dksJbbwwOew&t=491s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.