Home hengelsport nieuws Koude doornhaaien voor Wicklow Bay SAC

Koude doornhaaien voor Wicklow Bay SAC

324
0

Kit Dunne meldt een aantal doornhaaien en diverse andere vissoorten tijdens de recente SAC-wedstrijd in Wicklow Bay. Een paar vissers slaagden erin de quota voor doornhaai te vullen in de wedstrijd; andere soorten die op die dag werden geland waren hondshaai, puitaal, dwergbolk, wijting, koolvis en pollak.

Jack Byrne voerde het veld aan, hij nam een mooie Penn Reel en de Credit Union Perpetual Cup in ontvangst.

Helaas waren er die dag geen specimen doornhaaien te vangen, maar een goede hoeveelheid aan jonge vissen belooft veel goeds voor de toekomst.

Ga vissen…

Er worden vistrips aangeboden op basis van een volledige dag vissen, een halve dag vissen of trips in de avonduren en deze kunnen geheel afgestemd worden op je verlangens. Er zijn twee boten beschikbaar, de Lisin en de Castle Maiden. Zowel de nieuwkomer als de ervaren zeevisser komt geheel aan zijn of haar trekken tijdens deze trips. De sportvissers aan boord kunnen profiteren van de ervaring en lokale kennis van de schipper, die constant met raad en daad klaar staat.

Het is mogelijk om je tijdens vistrips te richten op specifieke vissoorten, op vissen van specimen formaat of om nieuwe methoden van vissen uit te proberen. Of je alleen komt of met een club, als scholier of student, het vissen kan onder begeleiding geheel op jouw wensen afgestemd worden.

Kit Dunne
Wicklow Boat Charters

Telefoon: +353 (0)87 – 6832 179, +353 (0)404 – 670 31
Email:
dunnekit@gmail.com Website: www.wicklowboatcharters.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.