Mick ‘The Fish’ Flanagan heeft wat tijd doorgebracht op de Midland loughs deze week. Mick zag nog geen hatches van duckflies die de moeite waard waren om over te schakelen van kunstaas naar kunstvliegen, maar hij denkt dat dit nog hoogstens enkele dagen zal duren.

In de tussentijd vond Mick azende vis op een diepte van 3,50 tot 4,50 meter en wist hij ze te verleiden met zijn ‘Red Breast Stickleback’ kunstaas. Mick heeft in de loop der jaren het nodige ongewone kunstaas en bijzondere kunstvliegen gekregen van zijn gasten en hij maakt er altijd werk van om deze uit te proberen. Deze week wist hij op Owel en Ennell diverse mooie forellen te landen met juist die tactiek.

Maak een reservering

Midlands Angling biedt een topklasse gidsservice, waarbij veel van de beste wateren voor forel en snoek in de Midlands bevist kunnen worden. Vliegvissers die van de service gebruik gemaakt hebben, hebben daarbij fraaie forellen kunnen landen, terwijl snoekvissers vissen met een gewicht tot ruim achttien pond hebben kunnen landen. Tot de beste wateren behoren  Lough Ree, Ennell, Owel, Lene, Mount Dalton en Glore Lake, om er enkele te noemen.

Michael Flanagan
Midland Angling
Visgids voor het vissen op snoek en forel.

Telefoon: +353 (0)44 – 9348 969 of +353 (0)87 – 2797 270
Fax: +353 (0)44 – 9342 781
Email: mick@midlandangling.com Website: www.midlandangling.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.