Een Kerstuitje op Lough Ennell is de suggestie van Midlands visgids Mick Flanagan

Het weer was erg veranderlijk in de afgelopen weken en in het koude vriesweer was de snoek niet genegen om kunstaas te pakken. Afgelopen week schreven we over de vangst van enkele mooie snoeken van Derravaragh die waren beginnen te azen toen het weer wat milder werd.

J.J. Flanagan en zijn Ennell-snoek zijn de Vangst van de Week winnaars.
J.J. Flanagan en zijn Ennell-snoek zijn de Vangst van de Week winnaars.

De Ennell-snoeken schenen afgelopen weekend plotseling in beweging te komen en we genoten van enkele mooie dagen zonder vorst in de morgen. J.J. Flanagan, mijn jongere broer, viel met de neus in de boter op Ennell afgelopen week en ving enkele fraaie Kerstsnoeken tijdens het jerkbaitvissen met diverse soorten kunstaas. De snoeken waren in een uitstekende conditie, Ennell is dan ook zeker een bezoek waard in de periode rond Kerstmis en Nieuw Jaar.

Michael Flanagan
Midland Angling

Maak een reservering

Midlands Angling biedt een topklasse service qua gidsen op veel van de topwateren voor het vissen op witvis, snoek en forel in de Midlands. Bezoekende vliegvissers hebben fraaie forellen weten te landen terwijl ze onderweg waren met de Midland Angling Guides, snoekvissers hebben ook indrukwekkende vangsten weten te realiseren met exemplaren erbij van ruim over de achttien pond. Tot de topwateren behoren Lough Ree, Ennell, Owel, Lene, Mount Dalton en Glore Lake, om er maar enkele te noemen.

Michael Flanagan
Midland Angling
Visgids voor het vissen op snoek en forel.

Telefoon: +353 (0)44 – 9348 969 of +353 (0)87 – 2797 270
Fax: +353 (0)44 – 9342 781
Email: mick@midlandangling.com Website: www.midlandangling.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.