Damien Culliney van anglersparadise.ie bericht over een recente visdag waarbij er enkele indrukwekkende snoeken geland konden worden, waaronder een exemplaar dat over de magische grens van 120 cm ging:

snoek

Recentelijk had ik mijn vismaat Mark bij me in de boot voor een dag vissen. Met de koude, harde oostenwind waren onze verwachtingen niet al te hoog gespannen. We begonnen op ondiep water, maar omdat er hier weinig te beleven was, verkasten we naar dieper water. Langs de overgang naar dieper water haakten we onze eerste vis, een schitterende snoek van 103 cm lang; een mooie vangst onder de moeilijke omstandigheden. De wind nam zelfs nog in kracht toe toen we onze missie voortzetten. Ongeveer een half uur later boog de hengel opnieuw diep door, tijdens de dril leek de vis niet zo groot als het eerste exemplaar, maar toen we de vis eenmaal nabij de boot kregen, realiseerden we ons dat we iets speciaals gehaakt hadden. Nadat de snoek enkele keren tot aan de staart uit het water gekomen was, konden we haar eindelijk veilig landen. Toen we de vis op de meetband legden, werd duidelijk dat de magische 120 cm grens gekraakt werd met deze vis, het was ook een persoonlijk record voor de gelukkige vanger. Wat een schitterende, wilde Ierse snoek, ze was in een prima conditie en werd snel weer teruggezet, zodat ze nog een keer terug gevangen kon worden. Later vingen we nog een snoek met een lengte van 96 cm.

snoek snoek

#swimmin dawg #bigpike #www.anglersparadise.ie

Ga vissen…

Anglers Paradise Ireland

Visgids voor forel en snoek

Damien Culliney is de eigenaar en manager van Anglers Paradise Ireland, een bekende sportvisser en kok in het gebied rond Clare; een man met een grote passie voor de waterwegen in Ierland en de natuurlijke historie van County Clare. Bij Anglers Paradise houden we, in gelijke mate, zowel van het vissen op forel als van het vissen op snoek. We kunnen klanten brengen naar een aantal van de meest ongerepte rivieren en meren van Europa, op zoek naar roofvissen van trofeeformaat en om sportvisdromen uit te laten komen.

Adres: 7 Horseshoe Grove, Crusheen, Co. Clare, Ierland
Tel. Mobiel: +353 86 060 2718
Website: https://www.anglersparadise.ie/
Social media: facebook.com/Anglersparadiseireland/
Email: cullineydamo@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.