Notitie van Marcin: Het vissen op snoek in Ierland is een van mijn favoriete vismethoden tijdens de koude wintermaanden. Dit was de start van mijn snoekseizoen 2020/2021.

Omdat de dag ongewoon warm was, besloot ik actief te gaan vissen – het vissen met kunstaas en het streamervissen op snoek –  waarbij ik wat grote vissen hoop te verleiden. Deze methoden van vissen zijn bij mij favoriet – het vissen op grote snoek met kunstaas en streamers.

Een van de zaken die ik probeer duidelijk te maken in de video is dat je steeds moet blijven experimenteren, verander van stek en pas je vismethode aan. De dag begon erg traag tot rond het middaguur. Ik had nog niets gehaakt dat ik voor de camera kon tonen. Geen enkele aanbeet van snoek, op kunstaas nog op de streamer. Ik paste het plan aan dat ik die morgen gemaakt had en bleef zoeken naar wat azende vissen.

Ik had de, voor mij nieuwe, Miuras Mouse van Strike Pro bij me, en hiermee lukte het me, nadat ik wat azende vis gevonden had, om wat snoeken te haken. Daaronder een indrukwekkende riviersnoek met een lengte van 110 centimeter en een gewicht van boven de achttien pond. De kleur van de Miuras Mouse die ik gebruikte was ‘Spotted Bullhead’.

Dus blijf werpen, blijf je vismethode aanpassen, totdat je die grote vis haakt.

Youtube kanaal: Marcin Kantor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.