John uit Kilkenny, een regelmatige bezoeker van de Melview Fishing Lodge, was weer eens van de partij om op snoek te vissen met gastheer en gids Kevin Lyons. Gedurende de vier dagen ving John een aantal mooie snoeken tot 103 cm lang en hij haakte nog een paar goede vissen die het landingsnet wisten te ontwijken.

Kevin had een tijdje vrij genomen om toezicht te houden op de renovatie van de lodge en om een aantal hengelsportbeurzen in verschillende landen bij te wonen – essentieel om potentiële klanten te ontmoeten en overzees hengeltoerisme naar Ierland te promoten. Nu dat allemaal achter de rug was, was het tijd om weer te gaan vissen.

John uit Kilkenny.

Het weer en de waterstanden zijn de afgelopen maanden niet perfect geweest, met hoog water als een terugkerend kenmerk van de winter, maar dat weerhield Kevin en John er niet van om er op uit te gaan voor wat snoekvissen waar ze al zo lang naar uitgekeken hadden. Tijdens hun sessies waren dood aas aangeboden zowel de dobber als op de bodem met schuiflood de meest productieve methoden voor de grotere snoeken.

Gastheer Kevin zei: ‘Geweldige vier dagen John – en bedankt voor je gezelschap’.

Steve Gilby uit Staffordshire in het Verenigd Koninkrijk, die ook een vaste klant is bij de Melview Fishing Lodge, was er weer voor de eerste van zijn snoekvistrips in 2024. Wanneer het op snoek vissen aankomt, houdt Steve boven alles van dood aas en het was deze methode die het hem deed tijdens zijn verblijf van een week in de lodge.

Een mooie snoek voor een blije Steve uit een overstroomd gebied

Steve wist een aantal mooie snoeken tot 105 cm lang te vangen en gastheer Kevin was er zeker van dat er een paar veel grotere snoeken waren die zich van de haken wisten te bevrijden.

Nog een mooie vis in de boot voor Steve.

Maar voor Steve duurde de teleurstelling niet lang, het was opnieuw aas en meteen weer aan de slag voor de volgende.

Gastheer Kevin zei: ‘Goed gedaan Steve en bedankt voor een geweldige week, ik kijk ernaar uit om je later dit jaar weer te zien’.

ALLE VISSEN ZIJN ONGEDEERD TERUGGEZET.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.