De Menapia Sea Anglers berichten over wat ze bezig gehouden heeft terwijl ze in afwachting zijn van het hervatten van de viswedstrijden…

Door het tekort aan club- en open competities vanwege COVID, hadden de clubleden van Menapia nu de tijd om zich te richten op ruwe haai, de ultieme snelheidsmachine, vanaf de kust. Daarbij wisten de leden niet minder dan tien, op lengte gebaseerde, specimen ruwe haaien te landen.

De grootste tot nu toe is Joe Brady’s beest van ruim 44 pond. Deze wordt gevolgd door exemplaren van Joe Carley, Sean Carley en James Duffy die allemaal over de 36 pond zwaar waren. Deze worden weer gevolgd door exemplaren van JJ Roche en Jimmy Doyle van ruim 30 pond zwaar en de vis van Simon Doyle die achttien pond zwaar was.

Alle ruwe haaien zijn snel gemeten en vervolgens teruggezet, zodat ze hopelijk nog eens terug gevangen kunnen worden.

De Vangst van de Week gaat naar de Menapia Club voor deze schitterende ruwe haaien die vanaf de kust geland zijn.

Word lid van de Club…

De Menapia Sea Angling Club werd opgericht in 2000, door een handjevol sportvissers uit Wexford. Het idee was dat om de interesse en het ledental van de club op peil te houden, dat er dan een brede variëteit aan sportvismogelijkheden vanaf de kust aangeboden moesten worden, zodat iedereen aan zijn of haar trekken zou komen. Kijk voor meer informatie op:

https://www.facebook.com/Menapia-Sea-Angling-Club-Wexford-191205604423165/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.