Mick Flanagan bericht over de Finian Darby Memorial Cup, deze werd gevist op Lough Derravaragh…

Pauric Martin met de winnende vis die gevangen werd door ‘Mick the Fish’.
Pauric Martin met de winnende vis die gevangen werd door ‘Mick the Fish’.

De Midland Pike Anglers hielden recentelijk de Finian Darby Memorial Cup op een zeer kil Lough Derravaragh. Ik viste samen met Pauric Martin uit Harbour Court en we wisten meerdere mooie vissen te landen, waaronder de winnende vis. Het vissen was zeer zeker niet eenvoudig, rond lunchtijd begon het te regenen en het werd erg koud. Mick Flanagan bereikte de eerste plaats met zijn snoek van 87 cm, tweede werd Paddy Walsh – 84 cm, derde Des Howell – 69 cm, vierde Blane Carbury – 66 cm en vijfde Marty Cusworth.

Barry Darby, zoon van de overleden Finian, overhandigt de trofee aan Mick Flanagan.
Barry Darby, zoon van de overleden Finian, overhandigt de trofee aan Mick Flanagan.

De prijsuitreiking vond plaats in de Murtagh Lounge, waar Conor en Susan Murtagh lekker hapjes op tafel zetten plus hete koffie en thee. Joe McDermott bedankte Conor en Susan en alle sportvissers die deelnamen aan de competitie die dit jaar voor de derde keer gehouden werd.

Een positief gebaar van Blaine Carbury aan de motor en Paddy Hannon.
Een positief gebaar van Blaine Carbury aan de motor en Paddy Hannon.

De Finian Darby Memorial Trophy werd gesponsord door Joe McDermott, en vervaardigd door Ger Dooner uit Arva in County Longford.

Hengelsportverenigingen die op zoek zijn naar originele prijzen kunnen contact opnemen met Ger Dooner op het nummer +353 (0)86 – 3213 226. De Midland Pike Anglers nemen nog nieuwe leden aan, er staan voor dit jaar nog meer wedstrijden in de planning.

Michael Flanagan
Midland Angling

Maak een reservering

Midlands Angling biedt een topklasse service als visgids waarbij een groot aantal van de beste wateren van de Midlands bevist kunnen worden. Vliegvissers die het gebied bezocht hebben, wisten prachtige forellen te landen terwijl ze gegidst werden door Midland Angling Guides. Snoekvissers wisten eveneens indrukwekkende vangsten te realiseren, met veel snoeken in gewichten rond de 18 pond of zwaarder. Tot de beste wateren in dit gebied behoren Lough Ree, Ennell, Owel, Lene, Mount Dalton en Glore Lake, om er enkele te noemen.

Michael Flanagan
Midland Angling
Visgids voor het vissen op snoek en forel..

Telefoon: +353 (0)44 – 9348 969 of +353 (0)87 – 2797 270
Fax: +353 (0)44 – 9342 781
Email:
mick@midlandangling.com Website: www.midlandangling.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.