Luke Aston, schipper van de Clare Dragoon, bericht over de eerste stompsnuitzeskieuwshaai van 2019…

De avonturen met de stompsnuitzeskieuwshaaien blijven komen. Onze eerste dag van 2019 waarbij er op deze vissoort gevist werd, was op zondag 12 mei en na een dril van 1 uur en 20 minuten was Charlene Dillon de eerste vrouw die een stompsnuitzeskieuwshaai vanaf mijn boot heeft weten te landen. En wat voor een vis was het! Circa 4,50 meter lang en met een geschat gewicht van 1080 pond, dit moet een van de zwaarste vissen zijn die ooit door een vrouw in Europa geland is. 

Charlene drilde haar 4,50 meter stompsnuitzeskieuwshaai naar de zijkant van de boot, waarna de vis haar vrijheid herkreeg. #CPRsavesfish

We konden een aantal prachtige foto’s van de haai maken en kijken toe hoe ze de diepte weer opzocht nadat ze ons de nodige opwinding bezorgd had.

Goed gedaan, Charlene.

Ga Vissen…

Clare Dragoon

DeClare Dragoon is een LOCHIN 366 die aangedreven wordt door een 650 pk motor, de schipper is Luke Aston en de boot vaart vanuit Carrigaholt, County Clare…

Er staan meerdere aanbiedingen op mijn website www.fishandstay.comen wanneer iemand interesse heeft om een trip samen te stellen, neem dan s.v.p. contact op. Ik twitter vanaf de boot onder @fishandstay, verder probeer ik mijn Facebookpagina www.facebook.com/CarrigaholtSeaAnglingregelmatig te verversen! Om zo ongeveer de beste diepzeevisserij van Ierland te beleven, neem contact op met Luke.
Telefoon: +353 (0)65 – 9058 209 of +353 (0)87 – 6367 544
Email: luke@fishandstay.co   Website:www.fishandstay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.