De grote vangsten blijven maar komen voor de sportvissers aan boord van de Clare Dragoon. Nadat ze net de Vangst van de Week hadden verdiend met een zeskieuwenhaai met een geschat gewicht van 810 pond, wisten de sportvissers aan boord van Luke Aston’s charterboot die vaart vanuit Carrigaholt opnieuw een enorme zeskieuwenhaai te landen. Dit keer was deze zelfs nog een stuk zwaarder dan de 810 zware vis van afgelopen week. Het is zelfs een van de grootste haaien die Luke ooit gezien heeft.

Met een lengte van circa 7,5 meter schatte Luke het gewicht van Ben’s zeskieuwenhaai op 1350 pond.
Met een lengte van circa 7,5 meter schatte Luke het gewicht van Ben’s zeskieuwenhaai op 1350 pond.

Dit is echt een monster uit de diepte, bij een lengte van bijna 7,5 meter schatte Luke het gewicht op rond de 1350 pond. Ben Bond hanteerde de hengel dit keer en de dril duurde anderhalf uur aan een deugdelijke 80 ponds uitrusting om de vis bij de boot te krijgen. Eenmaal onthaakt kreeg de haai de gelegenheid om terug te keren naar de diepte van de zee waar ze vandaan kwam. Deze massieve haai is een van de grootste die ooit in Europa gevangen is.

Luke verklaart dat hij nog enkele plekken beschikbaar heeft op de maandagen. Over het algemeen wordt er driftend boven riffen gevist, voor hengelsportmateriaal kan eventueel gezorgd worden. Zelfs vandaag, op 6 mei, is er ondanks de oostenwind nog goed te vissen.

Ga vissen…

Clare Dragoon

De Clare Dragoon is a een Lochin 366 die aangedreven wordt door een 650 pk motor, Luke Aston is de schipper en de boot vaart vanuit Carrigaholt, Co. Clare.

Ik heb enkele aanbiedingen op mijn website staan, www.fishandstay.com, wanneer er iemand geïnteresseerd is in het samenstellen van een vistrip, neem dan s.v.p. contact op. Ik gebruik ook Twitter vanaf de boot onder @fishandstay en ik probeer ook regelmatig mijn Facebookpagina www.facebook.com/CarrigaholtSeaAngling bij te werken. Neem voor een uitstekende visserij op diep water in Ierland contact op met Luke.
Telefoon: +353 (0)65 – 9058 209 of +353 (0)87 – 6367 544
Email: lukeaston@eircom.net Website: www.fishandstay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.