De Barrow Perch Bonanza 2023 vond plaats op zondag 3 december op een populair en bekend gedeelte van de Barrow dat traditioneel vissen van een mooi formaat heeft opgeleverd. De verwachtingen van de sportvissers waren hooggespannen, maar die werden een beetje getemperd toen de temperatuur in de aanloop naar de wedstrijd gedurende een paar dagen daalde.

Dat weerhield de 23 dappere vissers niet die zich hadden ingeschreven en hard hadden getraind in de aanloop naar het evenement. Zoals verwacht maakte de temperatuurdaling het vissen niet gemakkelijk, maar sommige topvissers slaagden er toch in om een aantal baarzen te vangen – waaronder de beste vis van de dag die 41 cm lang was, een prachtige riviervis.

Nadat alle foto’s en video’s waren gecontroleerd, hielden de organisatoren hun prijsuitreiking direct aan de oever.

De eerste plaats was voor Adam Bartosik die vijf goede vissen met een lengte van meer dan 25 cm wist te landen, waarvan de beste 32 cm was. Op de tweede plaats eindigde Eduard Dondea die ook vijf vissen tot 31 cm lang wist te landen. Op de derde plaats eindigde David Dennis, die twee vissen wist te landen maar met 41 cm ook de grootste vis van het evenement wist te vangen.

De volgende datum op de kalender voor de baarsjagers is de eerste etappe van Perch Master Ireland – dus houd die in de gaten!

 

De deelnemende baarsvissers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.