De Lough Muckno Matches & Festival Group bericht…

Een gezondheids- en veiligheidscontrole vond plaats op Lough Muckno om de efficiëntie van de protocollen met betrekking tot COVID richtlijnen en veiligheid voor voetgangers te checken. Een welgemeend ‘dank je wel’ gaat naar Gezondheids- en Veiligheidsofficier Martin Denny voor zijn strikte monitoring van alle veiligheidsvoorschriften en het volgen van de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften tijdens de training op Yellow Island.

Het maximum van vijftien sportvissers nam deel aan de controle en het vissen op Yellow Island was excellent, dit ondanks de tijdelijke exodus van grote scholen blankvoorn naar hun paaigronden. De winnaar was de ervaren Paul Heaney, die veel vist hier, met een vangst van 6.800 kilogram aan kolblei en hybriden, gevolgd door Rory O’Neill met 5.800 kg en op de derde plaats eindigde de locale favoriet Kevin Maguire met net geen vier kilogram.

De sectiewinnaars waren:
Noel Mc Nulty

Peter Walsh

Johnny Mckinley

De deelnemers worden bedankt voor hun aanwezigheid en het op uitstekende wijze volgen van de nieuwe, heel logische protocollen. Het is mooi om terug te zijn op de succesvolle oevers, om wat fraaie vissen te vangen, ook al zijn er nog restricties van toepassing.

Een groot ‘bedankt’ is op zijn plek voor Peter Walsh, voor alle voorbereidingen en de topklasse begeleiding tijdens het gehele proces om terug te kunnen keren naar de visplekken.

De foto’s zijn beschikbaar gesteld door de Lough Muckno Matches & Festivals Group.

Voor nadere informatie over Lough Muckno ga je naar Lough Muckno Matches & Festivals Group of bel je met +353 (0)87 2505317.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.