Kevin Lyons bericht vanuit de Melview Lodge…

Ronald en zijn vismaat Bert uit Nederland waren weer in Ierland voor hun jaarlijkse vistrip naar de Melview Fishing Lodge in Longford. Al kort na hun aankomst gingen ze naar het viswater. Na de eerste vissessie werd de stek nog verder van lokvoer voorzien en dit bleek later de moeite waard te zijn. De volgende dag wisten ze een indrukwekkende vangst aan brasem te realiseren, waarop de stek wederom van voer voorzien werd. De stek bleef de daaropvolgende dagen mooie vangsten opleveren met deze aanpak.

Bert met een mooie vangst op de derde dag.

Kevin besloot dat het beter was om de stek wat rust te gunnen en een ander water te kiezen. Ronald en Bert wilden graag eens op zeelt vissen waarop een andere stek van partikels voorzien werd aan de vooravond van de visdag. Door het felle zonlicht de volgende dag verliep deze visdag niet volgens plan, maar de twee vismaten beleefden toch een schitterende week vissen en we hopen ze komend jaar weer terug te zien.

ALLE VISSEN ZIJN ONBESCHADIGD TERUGGEZET

#CPRsavesfish

Kevin Lyons
Melview Lodge

Maak een reservering

Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, Co. Longford, Ierland.
Tel.: +353 (0)43 – 3345 061 Mobiel: +353 (0)87 – 2687 441
E-mail: info@melviewlodge.com Website: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim dertig jaar ervaring met het vissen in Ierland en biedt graag een begeleide tocht aan bij aankomst en geeft advies welke wateren het beste bevist kunnen worden in het gebied. Het aas kan besteld worden zodat het aanwezig is bij aankomst. Melview biedt haar gasten het gratis gebruik aan van 17 voets Ierse boten inclusief buitenboordmotoren voor het vissen op de meren (je betaalt alleen voor de benzine) en Kevin is je graag van dienst bij vragen betreffende voorvoeren. Kaarten en andere informatie over de visserij is eveneens beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.