Home hengelsport nieuws Nederlandse sportvissers eindigen hun vakantie op grootse wijze bij de Melview Lodge...

Nederlandse sportvissers eindigen hun vakantie op grootse wijze bij de Melview Lodge in Longford

225
0
Ruim 160 pond voor de Nederlandse sportvissers Ton en Frank.

Kevin Lyons van de Melview Fishing Lodge bericht…

Ton en Frank uit Nederland, over wie we iets meer dan een week geleden berichtten toen ze een geweldige start maakten, eindigden hun vakantie op dezelfde manier als ze begonnen waren. Ton verbleef al eerder in Melview Fishing Lodge maar voor Frank was het de eerste keer dat hij in Ierland ging vissen.

Zowel de feederhengel als de vaste hengel leverden een aantal geweldige vangsten op, met als laatste een vangst aan brasem van in totaal ruim 160 pond. Het weer stelde hen soms op de proef, maar ze gingen hoe dan ook door. Iedereen had een geweldige week en we hopen ze snel weer terug te zien in Ierland. Bedankt jongens voor jullie gezelschap, het was een genoegen om jullie hier te hebben!

Ga Vissen…

Kevin Lyons – Melview Lodge

Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, County Longford, Ierland.
Tel.: +353 (0)43 – 33 45061 Mobiel: +353 (0)87 – 268 7441
E-mail: info@melviewlodge.com Website: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim dertig jaar ervaring met het vissen in Ierland en biedt graag een begeleide tocht aan bij aankomst en geeft advies welke wateren het beste bevist kunnen worden in het gebied. Het aas kan besteld worden zodat het aanwezig is bij aankomst. Melview biedt haar gasten het gratis gebruik aan van 17 voets Ierse boten inclusief buitenboordmotoren voor het vissen op de meren (je betaalt alleen voor de benzine) en Kevin is je graag van dienst bij vragen betreffende voorvoeren. Kaarten en andere informatie over de visserij zijn eveneens beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.