Kevin Lyons van de Melview Lodge in Longford bericht over de vangsten van enkele Nederlandse sportvissers die verbleven in de Melview Lodge…

Snoek.
Snoek.

Peter en Wim uit Nederland keerden wederom terug naar de Melview Fishing Lodge voor hun jaarlijkse vistrip. Deze keer kampten ze met enkele dagen met veel wind, wat de vismogelijkheden enigszins beperkte. Sommige dagen waren beter dan andere, maar toch wisten ze snoeken tot ruim 90 cm lang te landen, samen met vele kleinere exemplaren. Het was een prima vakantie met de nodige lachsalvo’s gedurende de trip.

Bedankt mensen en ik hoop jullie spoedig weer te zien.

ALLE VIS WERD ONBESCHADIGD TERUGGEZET

#CPRsavesfish

Kevin Lyons
Melview Lodge

Maak een reservering

Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, Co. Longford, Ierland.
Tel.: +353 (0)43 – 3345 061 Mobiel: +353 (0)87 – 2687 441
E-mail: info@melviewlodge.com Website: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim dertig jaar ervaring met het vissen in Ierland en biedt graag een begeleide tocht aan bij aankomst en geeft advies welke wateren het beste bevist kunnen worden in het gebied. Het aas kan besteld worden zodat het aanwezig is bij aankomst. Melview biedt haar gasten het gratis gebruik aan van 17 voets Ierse boten inclusief buitenboordmotoren voor het vissen op de meren (je betaalt alleen voor de benzine) en Kevin is je graag van dienst bij vragen betreffende voorvoeren. Kaarten en andere informatie over de visserij is eveneens beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.